Nieuws

 • Vacature Commercieel Binnendienst Medewerker

  25-05-2018

  On Deck is dé A-merk groothandel voor de watersport. Wij leveren kwalitatief hoogstaande producten van top merken aan de watersport-retailers, de (super-) jachtbouw, verhuurbedrijven, zeilscholen, zeilmakers en tuigerijen in de Benelux. We zijn zeer trots op onze A-merken zoals bijvoorbeeld Harken, Wichard, Imhoff, Blue Performance, Marlow, Gottifredi Maffioli, FSE, Scanstrut, Ropeye, Danfender en Plastimo.

  Naast gegarandeerde kwaliteit vinden wij onze dienstverlening aan onze klanten essentieel; een snelle levering uit voorraad, deskundig advies, makkelijk bereikbaar zijn, altijd een oplossing bieden en een plezierige communicatie.

  Zit klantgerichtheid en commercieel denken in je genen? Vind je het leuk om vanuit de binnendienst onze klanten te helpen? Heb je interesse in de watersport, technisch inzicht, sta je sterk in je schoenen en zoek je een uitdagende functie met veel zelfstandigheid in een dynamische werkomgeving? 

  Lees meer

 • Vacature: Magazijn medewerker

  17-05-2018

  Als gevolg van constante groei is On Deck op zoek naar een magazijnmedewerker met organisatorische capaciteiten. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle binnenkomende en uitgaande goederen netjes verwerkt worden. 

  Lees meer

 • Herman den Blijker omarmt Imhoff

  09-03-2018

  Herman kiest voor de Imhoff ZIp-Top wanneer hij op zijn nieuwe RIB door de haven van Rotterdam vaart. Ook de bemanning van de RIBS en de gasten houden zichzelf droog door het dragen van de nieuwste top van Imhoff.

  Lees meer